Skip to Content
It is currently October 24th, 2014, 7:35 pm

All times are UTC - 6 hours [ DST ]




Post new topic Reply to topic  [ 4 posts ] 
Author Message
PostPosted: January 11th, 2009, 2:28 pm 
Offline
New User
New User

Joined: January 11th, 2009, 2:22 pm
Posts: 24
Hi guys!

I have been using Sam Broadcaster for a very long time and never encounterd a problem like this.
The version im on is 4.2.2

This is what happens. I can play music just fine, i can stream it just fine. No problems there.
I can use my adverts, id's fx and so on.

But whene i push to talk with the microphone, nothing happens. Everything goes dead. No voice with my microphone, music stops and cannot be replayed. Cannot use my jingles, id's fx and so on. And the show stops. The sam tottaly freezes up. Can restart it and everything is good again, but again. Can't use microphone.

Im using a AKG Perception 200 with a Focusrite Saffire LE connectd to a mixer which is plugged into the computer. Been using this setup for a while and nothing ever gone wrong until now.


Anyone know what this might be?

All help is really appricated


Top
 Profile  
 
PostPosted: January 11th, 2009, 2:42 pm 
Offline
New User
New User

Joined: January 11th, 2009, 2:22 pm
Posts: 24
I am using Windows Vista
I am running SAM 4.2.2
I have mySQL installed (the latest)


Top
 Profile  
 
PostPosted: January 11th, 2009, 2:58 pm 
Offline
Alumni
Alumni

Joined: October 14th, 2006, 9:38 am
Posts: 5987
Location: Deep in the heart of the PRNJ
What changes have you made to the machine recently? Does the problem go away if you undo those changes?

_________________
- Stan Olochwoszcz
A proud licensed SAM user since 2002

Raritan Bay Radio


Top
 Profile  
 
PostPosted: January 11th, 2009, 3:12 pm 
Offline
New User
New User

Joined: January 11th, 2009, 2:22 pm
Posts: 24
Elevatorboy wrote:
What changes have you made to the machine recently? Does the problem go away if you undo those changes?


The only thing i have done to the computer recently was installing adobe audition.

I uninstalled it but the problems is still there.


Top
 Profile  
 
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic Reply to topic  [ 4 posts ] 

All times are UTC - 6 hours [ DST ]


Who is online

Users browsing this forum: Bing [Bot] and 4 guests


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Jump to:  
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group