Skip to Content
It is currently November 19th, 2019, 8:40 pm

All times are UTC - 6 hours [ DST ]




Post new topic Reply to topic  [ 3 posts ] 
Author Message
 Post subject: NO sound
PostPosted: April 20th, 2012, 5:41 am 
Offline
New User
New User

Joined: April 20th, 2012, 5:25 am
Posts: 1
Hello guys i have a big problem im downloading sam broadcaster
i install it but in never here audio even on my speaker and headset what is the problem cam u help me


Top
 Profile  
Reply with quote  
 Post subject: Re: NO sound
PostPosted: April 20th, 2012, 8:18 am 
Offline
SVS Member
SVS Member

Joined: May 8th, 2004, 9:00 am
Posts: 10450
Location: Denver, CO
Help us help you: viewtopic.php?f=20&t=22713

_________________
- Rob Oyler, SVS
Image


Top
 Profile  
Reply with quote  
 Post subject: Re: NO sound
PostPosted: April 20th, 2012, 12:09 pm 
Offline
Senior User
Senior User

Joined: January 3rd, 2005, 1:51 pm
Posts: 226
Taking a wild guess: didn't configure the Audio Pipeline to tell it what soundcard to use?

Then again, it could be a bigger problem. Speakers unhooked, or something like that... :D

_________________
Mike-K Music *** MixStream Radio ON AIR


Top
 Profile  
Reply with quote  
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic Reply to topic  [ 3 posts ] 

All times are UTC - 6 hours [ DST ]


Who is online

Users browsing this forum: Google [Bot] and 10 guests


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Jump to:  
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group