Skip to Content
It is currently July 17th, 2019, 3:33 pm

All times are UTC - 6 hours [ DST ]




Post new topic Reply to topic  [ 2 posts ] 
Author Message
 Post subject: Encoder Error
PostPosted: May 22nd, 2019, 9:52 pm 
Offline
New User
New User

Joined: November 28th, 2018, 3:22 pm
Posts: 9
Location: Nashville, TN
So, I use SAM Broadcaster PRO. I have used it for a while. I am an amateur, but have had it for a while. Someone set it up for us. All of a sudden there is no sound playing on our channels. We can see that it is streaming. The Air button is cued, as usual. It's not muted. We can see the song tracks playing in SAM and the volume meter is moving on both the decks and on the encoders, but no sound is playing. I do see where it appears the encoder status is Error. Disconnected (10061). It will say connecting for a second and try to connect and say streamer is connecting to server, but then switches to disconnected. Can anyone help me troubleshoot and fix the problem to get sound again.

_________________
Peace,
Elder Howard C. Young, III


Top
 Profile  
Reply with quote  
 Post subject: Re: Encoder Error
PostPosted: May 23rd, 2019, 6:25 am 
Offline
SVS Member
SVS Member

Joined: May 8th, 2004, 9:00 am
Posts: 10434
Location: Denver, CO
Typically that means your server is rejecting your login attempts, check username and password for your encoder in SAM make sure it matches what your streaming server is expecting.

_________________
- Rob Oyler, SVS
Image


Top
 Profile  
Reply with quote  
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic Reply to topic  [ 2 posts ] 

All times are UTC - 6 hours [ DST ]


Who is online

Users browsing this forum: Bing [Bot] and 12 guests


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Jump to:  
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group