Skip to Content
It is currently August 17th, 2018, 1:09 am

All times are UTC - 6 hours [ DST ]




Post new topic Reply to topic  [ 4 posts ] 
Author Message
PostPosted: October 15th, 2008, 10:16 pm 
Offline
Experienced User
Experienced User

Joined: October 12th, 2008, 2:10 pm
Posts: 283
Here is my site (yes, a work in progress)
http://meanzrock.com/playing.php

I can go to shoutcast and my station is playing. I can't get the pop up player to work or the WMP link. I have my asx file saved to my desktop and it does open in both WMP and VLC media player. I also looked at audiorealm and my station isn't listed. Thanks.

Well, scratch that. The pop up works on the audiorealm site. I know I am missing something simple, but I can't figure it out. Thanks.


Top
 Profile  
Reply with quote  
PostPosted: October 15th, 2008, 10:21 pm 
Offline
Alumni
Alumni

Joined: October 14th, 2006, 9:38 am
Posts: 5986
Location: Deep in the heart of the PRNJ
The error I get is "The URL is not valid."

Could be your .asx file is borked?

_________________
- Stan Olochwoszcz
A proud licensed SAM user since 2002

Raritan Bay Radio


Top
 Profile  
Reply with quote  
PostPosted: October 15th, 2008, 10:36 pm 
Offline
Junior User
Junior User

Joined: October 4th, 2008, 12:35 pm
Posts: 39
Location: Kaufbeuren, Germany
Here’s a sample two-stream listen.asx for your convenience:

Code:
<ASX version = "3.0">
  <TITLE>My Great Radio</TITLE>
 
  <ENTRY>
    <TITLE>My Great Radio (Broadband, Stereo, 96 kbit/s mp3PRO)</TITLE>
    <REF HREF = "http://www.mygreatradio.com:8040" />
    <AUTHOR>www.mygreatradio.com</AUTHOR>
    <COPYRIGHT>© 2008 www.mygreatradio.com</COPYRIGHT>
  </ENTRY>
   
  <ENTRY>
    <TITLE>My Great Radio (ISDN, Stereo, 32 kbit/s mp3PRO)</TITLE>
    <REF HREF = "http://www.mygreatradio.com:8050" />
    <AUTHOR>www.mygreatradio.com</AUTHOR>
    <COPYRIGHT>© 2008 www.mygreatradio.com</COPYRIGHT>
  </ENTRY>
</ASX>

Oh, and you should be sure that your web server delivers this file with a MIME type of »audio/x-ms-asx«.

HTH

_________________
Moonbase: The Problem Solver
I will not give any support for unlicensed or pirated software.


Top
 Profile  
Reply with quote  
PostPosted: October 16th, 2008, 8:00 am 
Offline
Experienced User
Experienced User

Joined: October 12th, 2008, 2:10 pm
Posts: 283
Problem fixed. I don't have an answer why it wasn't working...I checked the WMP link and it played fine...I did use your code moonbase...might have been the problem. Thanks for your help both of you.


Top
 Profile  
Reply with quote  
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic Reply to topic  [ 4 posts ] 

All times are UTC - 6 hours [ DST ]


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 5 guests


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Jump to:  
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group