Skip to Content
It is currently December 15th, 2019, 8:32 am

All times are UTC - 6 hours [ DST ]




Post new topic Reply to topic  [ 2 posts ] 
Author Message
 Post subject: Sam braodcast!
PostPosted: November 19th, 2008, 9:12 am 
Offline
Senior User
Senior User

Joined: November 19th, 2008, 8:56 am
Posts: 78
Location: Sweden
Hy i want sam broadcast to use a octimax compressor Imageor somthing like that. It works like a mastering plugg and also make the music (duck) for the microphone, instead 4 the audo fade when the mic is on.
I use the plugin right now but, and even that makes a great soud, its a big step to a broadcast software that sounds good. Right now the AGC presets sound verry bad, i think thats the reason a lot of stations decide to use another software.

And why cant u have the mic on slicence if you want to use AGC and plugins? :(

Sound alot better whit Izotope from ozone on the mic, but the you have to listen at yourself whit delay :(

I want.

Integrated Octimax compressor.
Izotopeozone compressors to the mic.
Mono/settings 4 the mic.
Silent micophone when using agc.
2 mic on buttons for different soundcards.


Thats all 4 me :)

_________________

I'm a Customized Radio Automation Support System Specialist who have among other things developed:
- Shared database solution for use of 15 simultaneous remote users using streaming content as their only source of media, using SAM Broadcaster.
- PHP-Based clock wheel customized for SAM Broadcaster.
- Remote VoiceTracking Solution built in PHP and HTML5 upon SAM Broadcaster.

Questions? Contact me! Have a listen to my work at: http://powerfm.se


Top
 Profile  
Reply with quote  
 Post subject: Re: Sam braodcast!
PostPosted: November 19th, 2008, 12:52 pm 
Offline
Alumni
Alumni

Joined: February 7th, 2005, 4:40 am
Posts: 762
Location: Escondido California
first of all,
you will need to adjust the mic destination click on voice fx>config and tell voice fx to go to encoders skip output.
This delay will go away. of course if the plug in is running on the mixer, the mic wil be un-touched. The mic will need to go through the mixer for external processors.
The plugin you are using is quite old.
I would give the maxstream solution from waves a try.
http://www.waves.com

_________________
Paul Merrell
http://www.paulmerrell.net
http://www.radiostation4u.com


Top
 Profile  
Reply with quote  
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic Reply to topic  [ 2 posts ] 

All times are UTC - 6 hours [ DST ]


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 4 guests


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Jump to:  
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group