Skip to Content
It is currently November 22nd, 2019, 11:07 am

All times are UTC - 6 hours [ DST ]




Post new topic Reply to topic  [ 4 posts ] 
Author Message
 Post subject: Touch Error 601
PostPosted: September 22nd, 2011, 6:49 am 
Offline
New User
New User

Joined: September 22nd, 2011, 6:41 am
Posts: 2
today i have touch error 601 member username/password invalid

yesterday all was working fine.. i can log in on the website with my username and password.
i already changed my password but nothing happen, sam broadcaster is giving me the touch error 601
any ideas what happen ?


Top
 Profile  
Reply with quote  
 Post subject: Re: Touch Error 601
PostPosted: September 22nd, 2011, 6:59 am 
Offline
Junior User
Junior User

Joined: July 11th, 2011, 1:34 am
Posts: 34
Hi,

Please unlist station from audiorealm.

SAM BC -> Config -> Station Details -> uncheck AR

This should do the trick.

Thanks,
Ashwin


Top
 Profile  
Reply with quote  
 Post subject: Re: Touch Error 601
PostPosted: September 22nd, 2011, 7:00 am 
Offline
SVS Member
SVS Member

Joined: December 6th, 2004, 9:00 am
Posts: 7882
Location: Aachen (Germany)
This might happen from time to time when there are problems reaching the spacialnet/audiorealm servers.
Most of the time that will go away in a few hours to max. a few days.

_________________
Benedikt Bauer - SVS (Spacial Volunteer Support)

We're offering custom PAL / PHP code and general SAM assistance at palscripts.com

My Project:
Send "Now Playing" from SAM to Twitter and/or Facebook | Sourcecode


Top
 Profile  
Reply with quote  
 Post subject: Re: Touch Error 601
PostPosted: September 22nd, 2011, 7:12 am 
Offline
New User
New User

Joined: September 22nd, 2011, 6:41 am
Posts: 2
wow thanks for that quick help here.
I just started yesterday with broadcasting, so i´m very new to it and was wondering what happen. Because i only was shutting down my pc yesterday and today i got this error. I was very happy that i figured out how to get listet on audiorealm :mrgreen:
So today that error confused me a little bit :roll:

@ ashwin
i unchecked the box and the error is not longer shown. do i understand it right, that i would not get listed in AR if i uncheck that box ?

@ Mastacheata
ahh ok, so i will wait what happen the next hours or days


Top
 Profile  
Reply with quote  
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic Reply to topic  [ 4 posts ] 

All times are UTC - 6 hours [ DST ]


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Jump to:  
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group