Skip to Content
It is currently August 3rd, 2020, 7:05 pm

All times are UTC - 6 hours [ DST ]




Post new topic Reply to topic  [ 4 posts ] 
Author Message
PostPosted: November 17th, 2010, 6:59 am 
Offline
Senior User
Senior User

Joined: October 7th, 2008, 5:56 am
Posts: 215
My audiorealm audio feed is dead.
http://www.audiorealm.com/station/listen/id/147090

Anyone know why I'm getting this error?

W 2010-11-17 16:40:50 [TOUCH] Touch aborted: At least one relay must be active AND public.
W 2010-11-17 16:41:27 [TOUCH] Touch aborted: At least one relay must be active AND public.
N 2010-11-17 16:41:27 [DECK A] 2PR FM Promo 02 - Classic 70s backtrax (0:09)
W 2010-11-17 16:41:33 [TOUCH] Touch aborted: At least one relay must be active AND public.
N 2010-11-17 16:41:33 [DECK B] Walter Egan - Magnet and Steel (3:29)
W 2010-11-17 16:44:50 [TOUCH] Touch aborted: At least one relay must be active AND public.
N 2010-11-17 16:44:50 [DECK A] ABBA - Dum Dum Diddle (2:54)
W 2010-11-17 16:47:40 [TOUCH] Touch aborted: At least one relay must be active AND public.
N 2010-11-17 16:47:40 [DECK B] Who - Won't Get Fooled Again (8:32)
W 2010-11-17 16:52:42 [TOUCH] Touch aborted: At least one relay must be active AND public.
W 2010-11-17 16:56:09 [TOUCH] Touch aborted: At least one relay must be active AND public.
N 2010-11-17 16:56:09 [DECK A] 2PR FM Promo 10 - Squeaky leak (0:06)
W 2010-11-17 16:56:15 [TOUCH] Touch aborted: At least one relay must be active AND public.
N 2010-11-17 16:56:15 [DECK B] Peter Allen - I still call Australia home (3:57)
W 2010-11-17 17:00:08 [TOUCH] Touch aborted: At least one relay must be active AND public.
N 2010-11-17 17:00:08 [DECK A] Models - Hold On - Models (4:26)
W 2010-11-17 17:04:29 [TOUCH] Touch aborted: At least one relay must be active AND public.
N 2010-11-17 17:04:29 [DECK B] Steve Winwood - Your silence is your song (5:15)

_________________
thefreshmix.com A lifetime of hits.


Top
 Profile  
Reply with quote  
PostPosted: November 17th, 2010, 10:02 am 
Offline
Alumni
Alumni

Joined: December 20th, 2006, 9:23 pm
Posts: 12211
Location: Show Low, AZ
You don't have any statistic relays set up in SAM.

_________________
Andrew Cannon
(SVS) Spacial Volunteer Support

WE DANCE AS ONE: A Celebration In Groove
All That Is GOOD In Dance Music from the
70's, 80's, 90's and Now... plus some of the
best DJs from around the world.
http://www.wda1.com


Top
 Profile  
Reply with quote  
PostPosted: November 17th, 2010, 8:03 pm 
Offline
Senior User
Senior User

Joined: October 7th, 2008, 5:56 am
Posts: 215
Okay, I'm starting to go somewhat crazy sorting this out, trying out several things is leading me to the same issue, that SAM is telling me that there has to be one relay active, as noted in my opening post. Honestly my head is spinning. :(

The crazy thing is I had the relay working fine back in September. I'm still with the same stream provider (edghosting.com). The only thing that has changed is that they have appointed me a different port, as I've taken out a more expensive package. For example, rather then port 1700, they now have given me port 22502. I've gone through the config screens as noted below and even updated the password.

First thing I did, to see where I was going wrong was checking out this FAQ sheet here:

http://support.spacialaudio.com/wiki/AudioRealm_FAQ
and
http://support.spacialaudio.com/wiki/Li ... Audiorealm

Then I went through the video that is located here:
http://download.spacialaudio.com/videos ... sting.html


Step one, I made sure my audiorealm account was still active, and it was.

Image

Step two, I made sure that my member details were correct.

Image

Step three, I checked my station details to see if my station was still registered on audiorealm.com, and as per SAMs drop down menu where it notes "short name", my station is still registered.

Image

Step four, the information inside the statistic relay was already filled in from my last broadcast, so like the above three steps, I made sure that the info was upp to date.

Image

Step five, going into my Audiorealm URL, my station info displays fine, with the "Play" button listen link, but all is still dead.

Image

And SAM is still crying out for a statistic relay??

The only things I'm not sure of are some things in Step four. In the port area, do I put 22502 as the port/stream number, or just 2250, as the port number it self. And the password required, is it the audiorealm or my stream provider password?

_________________
thefreshmix.com A lifetime of hits.


Top
 Profile  
Reply with quote  
PostPosted: November 17th, 2010, 11:33 pm 
Offline
Senior User
Senior User

Joined: October 7th, 2008, 5:56 am
Posts: 215
Problem fixed. Provider gave me two passwords which was a little confusing, tried the other password and everything is working fine now.

_________________
thefreshmix.com A lifetime of hits.


Top
 Profile  
Reply with quote  
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic Reply to topic  [ 4 posts ] 

All times are UTC - 6 hours [ DST ]


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Jump to:  
cron
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group