Skip to Content
It is currently November 15th, 2019, 7:46 am

All times are UTC - 6 hours [ DST ]




Post new topic Reply to topic  [ 5 posts ] 
Author Message
PostPosted: June 1st, 2012, 7:46 pm 
Offline
New User
New User

Joined: March 5th, 2012, 1:36 am
Posts: 24
Location: http://www.xat.com/thedeep
Hey Guys,

Just a quick question, I was attempting to search on the forum but couldn't find anything related to this. We currently have a icecast server running through CentovaCast and when DJs go on air, it does automatically list us on AudioRealm correctly. When there is no DJ on air and the AutoDj picks up, it does not list us on Audio Realm.

To summarize, is there a way to list our IceCast server through CentovaCast to list the AutoDJ on AutoRealm? I know there is a advanced option for Directory Listing, but don't quite know what to put there.


Top
 Profile  
Reply with quote  
PostPosted: June 15th, 2012, 7:21 pm 
Offline
New User
New User

Joined: March 5th, 2012, 1:36 am
Posts: 24
Location: http://www.xat.com/thedeep
Any suggestions?


Top
 Profile  
Reply with quote  
PostPosted: June 17th, 2012, 10:37 am 
Offline
SVS Member
SVS Member

Joined: December 6th, 2004, 9:00 am
Posts: 7880
Location: Aachen (Germany)
There's no way to get listed on Audiorealm without using one of the spacial products.
What you could do was run a dummy instance of SAM all the time.
To be listed on audiorealm it doesn't matter if your SAM plays any music at all, but only if your statistics relays are active.

_________________
Benedikt Bauer - SVS (Spacial Volunteer Support)

We're offering custom PAL / PHP code and general SAM assistance at palscripts.com

My Project:
Send "Now Playing" from SAM to Twitter and/or Facebook | Sourcecode


Top
 Profile  
Reply with quote  
PostPosted: December 8th, 2014, 2:49 am 
Offline
New User
New User

Joined: December 8th, 2014, 2:48 am
Posts: 1
To summarize, is there a way to list our IceCast server through CentovaCast to list the AutoDJ on AutoRealm? I know there is a advanced option for Directory Listing, but don't quite know what to put there.

_________________
Gets


Top
 Profile  
Reply with quote  
PostPosted: December 10th, 2014, 9:52 am 
Offline
Experienced User
Experienced User

Joined: March 26th, 2014, 7:47 pm
Posts: 291
Location: New Jersey
There is not an option in centovacast to list you on audiorealm. As previously stated you have to have a Spacial audio product running. So keep a copy of SAM broadcaster (with statistic relays configured) running at all times to keep your stream listed.

_________________
[INSERT]Signature Here[/INSERT]


Top
 Profile  
Reply with quote  
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic Reply to topic  [ 5 posts ] 

All times are UTC - 6 hours [ DST ]


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Jump to:  
cron
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group