Skip to Content
It is currently May 27th, 2020, 7:22 am

All times are UTC - 6 hours [ DST ]




Post new topic Reply to topic  [ 7 posts ] 
Author Message
PostPosted: February 23rd, 2020, 12:46 pm 
Offline
Senior User
Senior User

Joined: August 25th, 2012, 1:48 pm
Posts: 98
Hello all

Things went so well for so long, then deluge, first stream attack (resolved by moving stream) and same time my PHP broken. It all started yesterday php not working then noticed my hosting account looks different, it got migrated, PHP version <?php

try {
// Get the configuration
require_once('../config/config.php');

// Get the code for this page
require_once('../code/code.playing.php');

// Get the display for this page
require_once('../display/display.playing.php');

} catch (Exception $ex) {
// The error page will be displayed if anything goes wrong above
$message = $ex->getMessage();
require_once('../display/display.error.php');
} newer. Thanks to a thread here I saw that I had to change some code lines in some config files and yeah success PHP worked again. Tested request system and dang not working, famous 111 access denied error. I make sure the port is still visible on SAM and yes it is so I do a chat with my web hosting provider. I explained that things suddenly stopped working and he informed me my account was migrated. I went straight to the point and asked to check if outgoing port 1221 was still open on my dedicated IP address but he didn’t really address this issue he messed with some code and now whatever php page I open I get this php code.


<?php

try {
// Get the configuration
require_once('../config/config.php');

// Get the code for this page
require_once('../code/code.playing.php');

// Get the display for this page
require_once('../display/display.playing.php');

} catch (Exception $ex) {
// The error page will be displayed if anything goes wrong above
$message = $ex->getMessage();
require_once('../display/display.error.php');
}

This is a long shot and am wondering if something would come up to anyone’s mind that could be obvious

Thank you


Top
 Profile  
Reply with quote  
PostPosted: February 24th, 2020, 5:32 am 
Offline
Senior User
Senior User

Joined: August 25th, 2012, 1:48 pm
Posts: 98
another question as I”ve not been able to fix the php stuff. Am going to move my website and was looking at Bluehosting, they say the php minimum version is 5.6 so would my SAM work ? As it’s only like 5.2

thanks


Top
 Profile  
Reply with quote  
PostPosted: February 24th, 2020, 7:36 am 
Offline
Senior User
Senior User

Joined: August 25th, 2012, 1:48 pm
Posts: 98
it’s ok was able to fix the php problem, so am back to the original problem with the request system i think they closed my outgoing 1221 port so if they won’t fix it i’ll have to migrate


Top
 Profile  
Reply with quote  
PostPosted: February 24th, 2020, 4:02 pm 
Offline
SVS Member
SVS Member

Joined: December 6th, 2004, 9:00 am
Posts: 7968
Location: Aachen (Germany)
You know you can change the request port in SAM, right? Just set it to something fairly common (i.e. Port 80 or 443 - HTTP and HTTPS respectively) and you might have way better luck with hosting providers.

_________________
Benedikt Bauer - SVS (Spacial Volunteer Support)

Shop for readymade PAL scripts by countrywesterndj - Or get a custom script made by me (or others)

My Project:
Send "Now Playing" from SAM to Twitter and/or Facebook | Sourcecode


Top
 Profile  
Reply with quote  
PostPosted: February 24th, 2020, 11:49 pm 
Offline
Senior User
Senior User

Joined: August 25th, 2012, 1:48 pm
Posts: 98
cheers Benedikt will give it a go, i wrote in another thread that the support guy claims the port is open but will give that a go. It can’t just be that it stops working from one day to the next and this at the same time they migrated my account. Next step after this, will migrate as my last resort .


Top
 Profile  
Reply with quote  
PostPosted: February 25th, 2020, 2:57 am 
Offline
Senior User
Senior User

Joined: August 25th, 2012, 1:48 pm
Posts: 98
You are such a star !!!!!! I changed the port and straight away I got a different error, but a good error which in fact proved the migration of my account was the culprit. I got an error that the IP address was NOT in the allowed list, yeah obviously, the IP address mentioned in the error was not that of my dedicated IP address. I added this address and job done all good. This however means it could well be that the port is open on my dedicated IP address but somehow the SAM requests are no longer going through it, they are going through an address where 1221 is not open and as 443 is open on web hosting servers, it simply worked.

I couldn't have done it without your clue above... thanks again..

This could help others facing this issue

N


Top
 Profile  
Reply with quote  
PostPosted: February 25th, 2020, 4:27 am 
Offline
SVS Member
SVS Member

Joined: December 6th, 2004, 9:00 am
Posts: 7968
Location: Aachen (Germany)
The allowed list is a list of IP addresses for the servers that submit the requests.
If your webhost changed anything on their infrastructure, they might have just moved your shared webhosting account from one server to another due to various reasons (like for example discontinueing the old server)

_________________
Benedikt Bauer - SVS (Spacial Volunteer Support)

Shop for readymade PAL scripts by countrywesterndj - Or get a custom script made by me (or others)

My Project:
Send "Now Playing" from SAM to Twitter and/or Facebook | Sourcecode


Top
 Profile  
Reply with quote  
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic Reply to topic  [ 7 posts ] 

All times are UTC - 6 hours [ DST ]


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 6 guests


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Jump to:  
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group